Om os

Studentcore stræber efter en bedre integrering af den unge generation på arbejdsmarkedet

Studentcore

Shape your future

Studentcore er en entrepreneurisk virksomhed skabt med et mål om at lukke hullet mellem studiet og erhvervslivet. Det vil vi med et brand, der appelerer og taler til den unge generation. Som studerende behøver du ikke lade som om, du er noget, som du ikke er - bare for at imponere virksomheder. Tiderne skifter. Vi bevæger os ind i en æra med mangel på talent. Det er derfor vigtigere end nogensinde før, at virksomheder ser studerende for hvad de er, og hvad de kan - ikke blot for deres karakterer. 

Shape symboliserer vores ambition om at din karrierer og fremtid ikke behøver foregå i en lineær proces. Vores mål er, at du som studerende forstår at din individualitet og unikke egenskaber er dit stærkeste våben i jagten mod drømmejobbet.

Shape er kurvet, kreativt, spændende og anderledes. Studentcore er skabt for at være en inspirerende kilde og en hjælpende hånd på rejsen mod din fremtid.

Mission

Vi vil bygge bro mellem studerende og arbejdslivet

En Case Competition har både mange fordele for den studerende og for virksomheden. Derfor vil vi gøre dagen så værdifuld som muligt. 

Som vi ser det, er de tre kerneværdier i enhver caseoplevelse den kontakt, man kan opnå, brandingen og rekrutteringsmulighederne. Derfor lægger vores helt store fokus i disse områder.

Vi går meget op i, at sammensætte de rette studerende med de rigtige virksomheder for at opnå en Case Competitions fulde potentiale. 

 

 

Vision

Når du tænker på en Case Competition, vil vi have, at du tænker på Studentcore

Det er ingen hemmelighed, at vi elsker at have store drømme hos Studentcore. Hvis vi ikke tror på, at vi kan skabe de bedste rammer for en Case Competition, og for overgangen fra klasseværelse til arbejdsliv, hvorfor skulle du så?

Derfor stræber vi efter det stadie, hvor Studentcore er omdrejningspunktet for ledet mellem studerende og erhvervslivet.

Vi ved, at vi ikke kommer sovende i mål. Derfor arbejder vi døgnet rundt, hver dag, for at indfri vores vision.