fbpx

Om os

Studentcore stræber efter en bedre integrering af den unge generation på arbejdsmarkedet

Differentiering

Studentcore er et ungt, entrepreneurisk koncept, der er i konstant udvikling

Studentcore fokuserer primært på at hoste Case Competitions med færre grupper end hvad man normalt ser. Det gør vi af flere årsager.

For det første, gør vi det for at sætte et større fokus på processen. Der er en masse værdi i den konkrete case løsning - for både den studerende og virksomheden. I denne fase har virksomheden en mulighed for at observere den spændende og innovative proces, hvor studerende faktisk arbejder inden for virksomhedens egne rammer.

For det andet minimerer det ressourcerne krævet fra virksomheden og øger chancen hos den enkelte gruppe for at vinde.

For det tredje vil en Case Competition med færre deltagere forøge mulighederne for at den enkelte studerende bliver set. Hos Studentcore understreger vi vigtigheden for at den enkelte studerendes fulde potentiale bliver set - ikke bare hans eller hendes karakterer.

Mission

Vi vil bygge bro mellem studerende og arbejdslivet

En Case Competition har både mange fordele for den studerende og for virksomheden. Derfor vil vi gøre dagen så værdifuld som muligt. 

Som vi ser det, er de tre kerneværdier i enhver caseoplevelse den kontakt, man kan opnå, brandingen og rekrutteringsmulighederne. Derfor lægger vores helt store fokus i disse områder. En rigtig kobling af virksomheder og studerende er altså helt essentiel.  

Vi går meget op i, at connecte de rette studerende med de rigtige virksomheder for at opnå en Case Competition's fulde potentiale. 

 

 

Vision

Når du tænker på en Case Competition, vil vi have, at du tænker på Studentcore

Det er ingen hemmelighed, at vi elsker at have store drømme hos Studentcore. Hvis vi ikke tror på, at vi kan skabe de bedste rammer for en Case Competition, og for overgangen fra klasseværelse til arbejdsliv, hvorfor skulle du så? 

Derfor stræber vi efter det stadie, hvor Studentcore er omdrejningspunktet for ledet mellem studerende og erhvervslivet.

Vi ved, at vi ikke kommer sovende i mål. Derfor arbejder vi døgnet rundt, hver dag, for at indfri vores vision.