fbpx

Case Competition

Et springbræt til din fremtidige karrierer

Vær' kreativ innovativ undersøgende nysgerrig connected motiveret kritisk tænkende

Næste Case Competition

... vil finde sted i oktober

Vores første Case Competition bliver snart offentliggjort

Stay tuned!

Så er vi der næsten!

Vi har fundet vores første partner, som snart vil blive offentliggjort. Case Competition dagen vil blive afholdt i oktober, hvor vi glæder os til at se dig!

Ansøg nu

og vi kontakter dig så snart vores første case er klar.

Det sikrer måske dit næste job

... og 10.000 DKK til din gruppe

En typisk Studentcore Case Competition

En Case Competition tager omkring 10 timer. Studentcore vil typisk samle 20-28 studerende og kombinere grupper af fire baseret på kompetencer og studielinjer. Grupperne vi konkurrere mod hinanden ved at skabe de mest innovative, kreative eller bedste løsninger til en business case leveret af den givne virksomhed.

... og selvfølgelig om præmien, der kan have værdi op imod 20.000 DKK.

Velkommen

Først vil du blive budt velkommen til virksomhed af en Studentcore repræsentant. Vi vil kort briefe omkring dagen og så vil virksomheden have en mulighed for at tale om deres arbejdsplads og eventuelt give en rundtur.

Business case

Efter virksomhedens introduktion vil du blive præsenteret for dagens business case. Derefter vil du knokle i omkring fem timer på at løse casen, finde på de bedste løsninger og lave en spændende præsentation.

Frokost

Vi sørger for at din gruppe ikke arbejder på en tom mave. Derfor vil der være adgang til mad og drikke gennem dagen.

Præsentation

Nu er det din tur til at skinne igennem! Du og din gruppe vil typisk have 5-8 minutter til at præsentere jeres løsning til virksomheden, hvor du har mulighed for at vise din kreativitet, personlighed, viden og karisma. 

Udvælgelse af én vindergruppe

Efter hver gruppe har præsenteret deres løsning vil virksomheden have tid til at diskutere, hvilken præsentation de synes bedst om. Husk, vindergruppen modtager en præmie til værdi af op imod 20.000 DKK!

Bedømmelseskriterier

Jeres analyse

Hvor godt har I forstået virksomhedens vision og filosofi? 

Jeres løsning

Hvor godt har I løst virksomhedens udfordring?

Jeres præsentation

Hvor god var jeres præsentation? Var den kreativ og fyldt med karisma?

Jeres svar

Hvor god var din gruppe til at uddybe jeres løsning efter præsentationen?

Networking

Til sidst på dagen vil vi sørge for at du kan få et glas vin, en velfortjent øl eller sodavand. Her vil du have mulighed for at networke med virksomheden, de andre studerende og os fra Studentcore. Stil spørgsmål omkring virksomheden eller eventuelt stil dig nysgerrighed omkring andre studielinjer. I har måske mere tilfælles end du først antager. 

Vi er altid glade og åbne for at høre feedback omkring dagen!

Klogt at tænke på før selve Case Competition dagen

Det er altid klogt at være en smule forberedt, inden du kommer til en af vores Case Competitions. Research virksomheden, dens visioner og målsætninger, samt eventuelt nogle nøgleaspekter, der vedrører hovedemnet for dagen. På den måde vil du og din gruppe have et lækkert forspring, når casen bliver udleveret - I vil gerne bruge de fem timer så produktivt som muligt!