Content pakke

Vil du bruge færre penge på rekruttering og tiltrække mere kvalificerede kandidater? Lad os ta' en snak!

Hvad vil du få?
  • Strategi
  • Kreativ workshop
  • En eye-catching medarbejdervideo
  • Skalerbart content
  • Blueprint til karriereside / team profil
Lavet skræddersyet til jeres virksomhed og med et stort fokus på at holde ressourcerne i bund for medarbejdere. No bullshit. Se Q&A i bunden af siden, hvis du stadig tøver med at booke et møde. 

Vi er på en mission for at gøre HR sexet igen!

En fejlet rekruttering koster i gennemsnit 500.000 DKK

Så hvordan kan det være, at så mange virksomheder bruger så lidt tid og nedprioriterer deres vigtigste ressource, nemlig de ansatte? Og skal en arbejdsplads brandes med generiske videoer og teksttunge karrieresider? De to spørgsmål har vi grublet en del over det seneste stykke tid, og det har ført til, at vi nu, i samarbejde med de dygtige gutter fra AGENCY6, kan løfte sløret for den nye gren af vores forretning.

Projektet går i alt sin enkelthed ud på, at give branding af arbejdspladser et gevaldigt facelift. Vores kernevision er at vise, at man kan koble det kreative og visuelle med den stærke, strategiske tilgang til at tiltrække de rigtige medarbejdere. Fordi hvorfor skulle en potentiel ansat i din virksomhed overhovedet ansøge, for ikke at tale om at blive i virksomheden, hvis de ikke aner noget om, hvem I er og hvad I står for?

Og når det kommer til at få din virksomhed til at se godt ud, så kommer vi ind i billedet! Vi hjælper med at forme brandet for jeres arbejdsplads, så kandidater rent faktisk føler at de kender jer, før de ansøger.

Vi vil gennem en spritny tilgang til medarbejderfilm og kreative ideer til din karriereside / team profiler sørge for, at gøre din arbejdsplads så sindssygt attraktiv, at I ikke kun får kvalificerede kandidater ind på jeres side, men også at de rigtige mennesker rent faktisk søger jobbet. Fordi en ting er helt sikkert - din virksomhed appellerer ikke til alle, og det er helt okay. Det gør det bare endnu vigtigere, at du tydeligt viser, hvad en ny medarbejder kan forvente at møde på første arbejdsdag. 

Er du vanvittig, vi glæder os til at gøre HR sexet!
#MakeHRsexy

Q&A

Omkring 4 uger. Vi skræddersyer naturligvis processen efter jeres interne projekter og timelines. Lad os tage en snak om, hvordan processen kan tilpasses jeres behov under den mest optimale tidshorisont.

Det afhænger af den pågældende rolle i processen.

Stakeholders (eksempelvis CEO, employer branding team, rekruttering, TA etc.)

  • 3,5 timers møder
 Marketing
  • 3-4 timers kreativ workshop

Den valgte afdeling (eksempelvis salg, tech, marketing etc.)

  • 3-5 timer af forskellige interviews og content filmning
Dagens hovedperson (hovedkarakteren for medarbejdervideoen)
  • 1 fuld dag + forberedelse

Vi står altså for alt benarbejde, der skal til for at fortælle jeres autentiske medarbejderhistorier, der vil male det mest akkurate billede af jeres arbejdsplads til nye potentielle kandidater.

 

Det kommer an på arbejdets omfang, aktiviteter, content leveringer og timeline. Men du kan være hurtig! Vi har netop kick-startet denne proces med tre eksklusive case studies, der vil blive afsat til en brøkdel af markedsprisen!

Kreative hjerne. Kreativt arbejde. Ta' et kig for dig selv! https://www.agency6.dk/

Hvis du kigger en lille my længere nede på siden, vil en magisk knap føre dig videre i rejsen. Ellers kan du klikke dig ind på vores kontaktside. Vi glæder os til at høre fra dig!