Studerende

UNLOCK

YOUR

FULL

POTENTIAL

Kommende case competition

TELENOR X STUDENTCORE

Vi er super stolte og spændte over at præsentere vores første Case Competition! Vi er gået sammen med Telenor om at skabe en fantastisk caseoplevelse for Tech- og IT-studerende. 

HVORFOR DELTAGE I EN STUDENTCORE CASE COMPETITION?

Mingle med virksomheder

Du har sikkert mødt virksomheder før. Mange af dem. På campus, til foredrag eller selv på gaden. Det er én måde at høre om virksomheder. En anden er at føle virksomheden. Ikke bare se på deres logo, men virkelig opleve atmosfæren. De fleste af dem er faktisk meget fede, når man lærer dem at kende.

Vær' dig selv

I forhold til klasseværelset er der ingen svar lige efter lærebogen i en Case Competition. Vær' dig selv. Det her er muligheden for at arbejde uden begrænsninger. Case Competitions er faktisk som det virkelig liv. Det handler ikke altid om slutresultatet. Det handler om, hvordan du når derhen. Ik' vær' bange - prøv noget nyt og spændende. Fejler du, så fejler du stort og har i det mindste haft det fedt i processen.

STADIG IKKE OVERBEVIST?

Jobmuligheder

Ik' tænk skidt om dig selv! Virksomheder kæmper om dig. Men de vil have de bedste. Derfor er Case Competitions en genial mulighed til at møde nye arbejdspladser. Her kan du overraske dem med din karakter i stedet for dine karakterer. Hvis de elsker dig, så elsker de dig for dig!

Jep, der er præmier

Præmierne varierer. Der vil dog altid være en pengepræmie. Vi synes dog, at den bedste præmie er chancen for at vise dig selv frem foran inspirerende mennesker. Og selvfølgelig at have muligheden for at fejre det med venner efterfølgende.

HJÆLP OS
HJÆLPE DIG!

Jo større vores fællesskab bliver, des bedre muligheder kan vi tilbyde dig. Hop med på vognen og følg os på Instagram. 

Du er fundamentet af Studentcore

Som vores Instagram og fællesskab vokser, vil dine muligheder for at møde nye og spændende virksomheder også vokse!

0
Følgere