fbpx

Studerende

Få mulighed for at connecte udvikle dig challenge yourself præsentere networke stand out

Dine fordele hos Studentcore

Netværke med virksomheder

Mød mange forskellige virksomheder over en kort, men intens periode. Det vil give dig unikke muligheder til at connecte med virksomheder inden for brancher, der inspirerer dig. Det sikrer måske dit fremtidige job, hvis du imponerer jurypanelet med dit engagement, motivation og kreativitet.

Præmier

Det er helt gratis at være en del af Studentcore. Du skal blot igennem vores selektion, hvor vi udvælger de mest motiverede og ambitiøse studerende til at connecte med nogle af de største virksomheder i Danmark. Hvis du er udvalg til en Studentcore Case Competition, har du muligheden for at vinde præmier til en værdi op imod 20.000 DKK!

Udfordr dig selv

Vil du gerne udvikle dine evner til at løse cases samt dine kompetencer til at tænke kreativt og løsningsorienteret? Ved at være medlem af Studentcore fællesskabet, vil du få unikke muligheder til at udfordre dig selv og imponere virksomheder til en eller flere af vores mange fremtidige Case Competitions.

Fleksibilitet

Du kan deltage i vores Case Competitions lige meget om du har et studiejob eller er fuldstændig fri og blot har lyst til at prøve nye ting. Studentcore giver dig fleksibiliteten til at vælge, hvornår du vil deltage og hvilke virksomheder, du gerne vil connecte med. Hvis du kvalificerer dig og din studielinje passer til virksomhedens krav, vil du blive valgt!

Hjælp os hjælpe dig!

Jo større vores fællesskab bliver, des bedre muligheder kan vi tilbyde dig. Hop med på vognen og følg os på Instagram. 

Du er fundamentet for Studentcore

Som vores Instagram og fællesskab vokser, vil dine muligheder for at møde nye og spændende virksomheder også vokse!

0
Følgere