EN DAG
EN CASE

EN FANTASTISK OPLEVELSE

Den 29 oktober var dagen hvor Telenor blev invaderet af 7 ekstremt talentfulde hold fra Aalborg Universitet og University College Nordjylland. Sikke en dag! 

De studerende fik lov til at prøve at anvende det, de lærer i klasselokalet på en virkelig tech case. Jurypanelet var hamrende imponeret over holdene og deres skarpe løsninger. Gå på opdagelse og få en god fornemmelse for dagen ved at scrolle.

Hvad nogle af de studerende sagde om dagen

I HVOR HØJ GRAD MØDTE EVENTET DELTAGERNES FORVENTNINGER?

9,4/10

I GNS.

VILLE DE DELTAGE IGEN ELLER ANBEFALE ANDRE AT DELTAGE?

100% SVAREDE

ABSOLUT

DAGENS VINDERE

Vinderne af Telenor X Studentcore case competition 2021 blev Team Simon & JAL med begrundelsen:

”Vi hæftede os ved, at Team Simon & JAL havde en ekstrem kritisk tilgang til den data de blev præsenteret for. De brugte meget tid på at finde afvigelser i datasættet, og gjorde sig hele dagen gode refleksioner. Og så var deres præsentation gennemarbejdet og struktureret”

Anita Salling, Leder af Telenors tekniske driftsorganisation

HVAD SAGDE TELENOR OM DAGEN?

”Det er vigtigt for Telenor at afholde den her case competition, så vi kan tiltrække de vildeste talenter derude og vise dem, at vi er mere end en simkort fabrik. Vi får en føling med, hvad det er for en talentmasse, der gemmer sig i vores baghave og finder ud af, hvad der gør Telenor som arbejdsplads interessant for de studerende, og hvordan vi gør os attraktive.”

Sylvester, Team Lead – Tech Operation Center

 

HVORDAN ER DET AT ARBEJDE HOS TELENOR?

I Telenor udvikler du dig gennem de opgaver, du løser, de fejl du begår og det, du lærer af dem. Sammen med dine skarpe og inspirerende kolleger skaber du små mirakler med IoT, 5G, Automation, Cloud, Cyber Security og Data & Analytics – og selvfølgelig hardcore telco-discipliner, du ikke bare kan læse dig til. Som global virksomhed indgår Telenor naturligt i stærke partnerskaber med nogle af de dygtigste og største indenfor IT og Netværk.

HVORDAN KAN JEG KOMME I KONTAKT MED TELENOR OM JOBMULIGHEDER?

For mere information om Telenor og deres jobmuligheder kan du klikke på knappen nedenfor eller skrive til: rekruttering@telenor.dk